SAPA Vakman

De 10 garantiepunten van het SAPA AluminiumVakman-kwaliteitscharter

1. Persoonlijke aanpak en advies van een échte vakman

Uw SAPA AluminiumVakman kent de wereld van (ver)bouwen met aluminium door en door. Hij zorgt continu voor de juiste opleidingen voor zichzelf en voor zijn medewerkers. Bij hem kunt u rekenen op betrouwbaar en up-to-date advies over de technische en esthetische aspecten van uw project, over wettelijke vereisten en subsidies.

2. Nauwkeurige en gedetailleerde offertes

Uw SAPA AluminiumVakman weet hoe belangrijk uw bouwbudget is. Daarom biedt hij u een sluitende en gedetailleerde offerte aan, compleet volgens uw wensen.

3. Duidelijke communicatie en nakomen van afspraken

Uw SAPA AluminiumVakman zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. De fabricage, levering en montage van uw aluminium ramen en deuren gebeurt bij hem conform de gemaakte afspraken. Op uw mails en telefoons krijgt u snel een duidelijk antwoord.

4. Vakkundige productie in eigen atelier

Uw SAPA AluminiumVakman maakt uw aluminium ramen en deuren zelf. In zijn eigen atelier. Samen met zijn eigen medewerkers, stuk voor stuk deskundige vaklui. Zo bent u zeker van maatwerk, speciaal geconstrueerd voor uw bouwproject.

5. Oplossingen op maat van uw project

Uw SAPA AluminiumVakman werkt met kennis van zaken en zin voor detail. Hij is gewoon van op maat te werken: de beste garantie voor fijn afgewerkte ramen en deuren die perfect passen bij uw project. Hij kan terugvallen op een ruime ervaring en kan u een uitgebreid portfolio aan referenties voorleggen.

6. Innovatief gamma profielen van SAPA Building System

Uw SAPA AluminiumVakman werkt enkel met profielen van Sapa Building System: kwaliteitsprofielen die ruimschoots voldoen aan de Belgische EPB-norm en afgestemd zijn op de Belgische bouwgewoontes. Ze worden uitgebreid getest en voldoen aan de strengste normen. Ze koppelen hoge isolatiewaarden aan een doordacht design.

7. Deskundige plaatsing in eigen beheer

Uw SAPA AluminiumVakman plaatst uw aluminium ramen en deuren in eigen beheer. Zo bent u zeker dat uw vakkundig gemaakte ramen en deuren eveneens vakkundig worden geïnstalleerd.

8. Zorgvuldige controle van het eindresultaat

Uw SAPA AluminiumVakman laat niets aan het toeval over. Tijdens de oplevering van de werf controleert hij samen met u alle geïnstalleerde ramen en deuren en hij laat de werf proper achter.

9. Uitstekende dienst-na-verkoop

Uw SAPA AluminiumVakman blijft voor u klaar staan. Ook na de plaatsing van uw ramen. U kan rekenen op 10 jaar garantie en een uitgebreide en flexibele service-na-verkoop.

10. Betrouwbare firma gecertificeerd door SAPA Building System

Uw SAPA AluminiumVakman runt een bedrijf dat zijn engagementen tegenover medewerkers, leveranciers en klanten nakomt. Hij verklaart zich akkoord te werken volgens de richtlijnen van het Aluminium Center Belgium©.